12695255_965604116854438_1496070182_o

120km?!

När Liza inte orkar blogga så får jag väl istället rycka in lite. Har varit sjuk den senaste veckan så har mest spenderat tiden i soffan men har också kommit över några snygga tävlingstights till säsongen som snart är igång.
För nu är det ju snart vår och tävlingarna börjar komma igång om en månad eller två. Lite skrämmande men otroligt roligt ska det bli med tävlingar igen. Med skrämmande menar jag att jag ju ska starta klasser på 120km. Hur ska jag orka?

I slutet på sommaren var jag helt färdig efter ha ridit 80km och nu ska jag rida 4 mil till på det. Och på Rimbo så red jag ju bara 6 mil och det var den jobbigaste tävlingen av alla, aldrig varit så slut efter det.
Och vad ska Krisse då säga när vi ska ut på en slinga till och antagligen ingen av oss kommer orka gå ut på på sista slingan, skämt å sido.
Men mitt mål för i år, förutom att starta och få godkända ritter på 120km, är att bli placerad. Förra året var jag alltid den där som hamnade precis utanför placering så hade ju varit roligt att få vara med på en prisutdelning någon gång också :)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *