wpid-wp-1437657746163.jpg

Det är alltid kul att träna?

image

Milos och jag red Jutjärn + Ockran vilket är en av mina favoritturer. Milos gillar den med och vet exakt hur vi brukar rida där. Men idag var det hemskt.
Vi gav oss ut i solsken och med fågelkvitter det höll i sig i ca 2 KM, sen kom regnet. Det var som att någon hällde en hink över oss utöver att det blåste. Det höll i sig så resten av turen, både jag och Milos hatar regn, jag kunde verkligen vrida ur mina kläder. Men det känns skönt att ha tränat men regnet kunde gärna fått vänta.

Sofia har fått nya skor idag, fina travguldskor fram eftersom hon förhoppningsvis ska tävla i höst.
Att sko henne är alltid spännande, man vet inte hur lång tid det ska ta eller hur mycket hon ska bråka. Idag tog det ”bara” 1 1/2 h. Hon fick stå med huvudet mot Milos och ha ett slow feed nät att pyssla med. Hoppas det fungerar nästa gång igen..

Eftersom Frida tränar Fia idag och Ferrari + Krisse har vila så får jag roa mig med annat, som att typ leta hoppsadel åt Milos.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *