Problem och dressyr

Jag har problem med att ladda upp bilder här på bloggen så ni får klara er utan.
Jag har varit/är sjuk, såpass att jag inte har kunnat rida. Det är mycket ovanligt för att vara mig men ibland måste man lyssna på kroppen.
Jag önskar mig verkligen den där skrittmaskinen när jag mår såhär. Det måste väl ändå  vara bland det som optimerar hästhållning till max? Eller det finns säker andra saker som är viktigare, men för mig så känns det som vad jag önskar mig mest nu. Eller kanske en ridbana? Jag är lika ambivalent som vanligt. (Jag passar på att lära Anna nya ord här i bloggen istället för i bilen under den här säsongen).

Nåväl, jag har nu när jag har legat här på soffan och latat mig, anmält mig och Milos till vår första riktiga dressyrtävling, känner mig jäkligt nervös! Typiskt Anna att skicka länkar till roliga saker när jag är på jobbet.

Nu ska jag försöka sova inför en fullspäckad morgondag.
God Natt
/Liza

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *