Ojoj

Vart tog all tid vägen? Var det inte nyss sommar?
Mycket jobb och mycket träning ger lite tid för övrigt liv. Där drabbas bloggen rejält, det känns så himla tråkigt, har dessutom problem med att jag inte kan skriva på telefonen för den vägrar visa ”skriv läget” i bloggen.
Kan man koppla instagram och blogg? Någon som vet?

Krisse gick sin andra godkända CR i söndags, det var första gången Danne var själv på en tävling och han gjorde verkligen ett grymt jobb!
Jag kan lätt säga att jag var något fundersam på hur det skulle gå eftersom Krisse hade stått i ca 4 veckor förutom ett klätterpass och ett tömkörningspass. Men konstigt nog var han väldigt snäll.
Valde att gå ut ett par minuter efter alla andra för säkerhetsskull, efter 150 m stannar lillgrabben och kissar som om att inget hade hänt. En del tjurigheter över att han inte ville gå, hemma kan man ha ett spö, på tävlingar får man fint hoppa av om man inte vill stå still under resten av dagen.

Milos gick och vann Rönningeritten, vilket var vad jag var där för. Alltid kul när det går som man vill. Vi planerar nu resan till Tyskland för fullt. Danne sitter och gör kompetensbeviset då jag faktiskt inte hinner fixa det. Ser faktiskt fram emot lågsäsong, men inte mörkret…

Vi reser på tisdag, jag Danne och Anna. Det är första gången jag reser utan mamma och pappa, det är nämligen älgjakt här hemma.

Åb för Fia för på fredag, hoppas på att vi kan limma på skor fram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *