Testa något nytt, det blir kul sa de.

Jag hade bestämt mig, det var hög tid att testa något nytt.

Många har tjatat länge och kallat mig feg, och är det något jag har svårt för så är det just det ordet.  Man ska inte utmana sådana som mig.. Krisses inridning började precis så, som en utmaning. Men det gör inte hit.

I helgen har klubben arrangerat tävlingar, jag har varit funktionär i tre dagar, jag tog platsen på framhoppningen för ponnier. Platsen som folk har varnat för. Jag tror vi hade tur för alla skötte sig och var trevliga. Danne och jag hade stenkoll på vilka som fick vara var, föräldrarna frågade om de fick vara vid hindren, jag svarade att det fick de väl om de skötte sig och var trevliga, mer än så var det inte. Kanske finns det en fördel med att jobba med barn och föräldrar? Sen är både jag och Danne vana att vara på tävlingar, (det är oftast jag som är grinigast på plats) vi tar inte åt  oss av nerver och vi kan TR. Det var helt enkelt kul och lärorikt!

Nåväl åter till mitt äventyr, jag blev så sugen att jag anmälde mig och Anna till 80 cm CR på söndagen. Hej och hå! Framtideningen gick bra, hästarna hoppade fint på framhoppningen men.. Tro inte att de skulle vara med och tävla heller! Krisse vägrade ut sig på första hindret, gjorde en omstart och vägrade ut sig igen. Han ville helt enkelt inte.

Jag och Milos började lika, vägrade en eller två gånger på första hindret, jag skulle då över och red rejält mot hindret, Milos tvekar och jag säger åt honom på skarpen. Vi kom över första hindret men sen gick vi olika vägar. Jag föll av. Hur pinsamt är inte det, båda hästarna uteslutna vid första hindret. Nästa gång ska vi komma till andra hindret! 

Jag har faktiskt kollat min axel, inget brutet men möjlig muskelskada, 10 tabletter/dag och försöka ta det lugnt. Testade att rida, tänkte att man inte använder axeln så mycket men jag hade fel. Så nu är jag på semester i stan ett par dagar.

Hoppas att ni andra har en roligare vecka än mig.

En reaktion på “Testa något nytt, det blir kul sa de.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *